Despre Hipermarketimobiliar.ro

In cei 6 ani de activitate pe piata FSBO din Romania ,lucrand cu peste 17000 de clienti multumiti si un numar peste 7800 de tranzactii realizate prin www.hipermarketimobiliar.ro , echipa Hipermarketimobiliar.ro s-a axat pe anticiparea si satisfacerea nevoilor atat proprietarilor cati si clientilor din piata imobiliara. Ne-am dezvoltat continuu pentru dumneavoastra , demarand proiecte indraznete si unice pe piata din Romania. Prin lansarea ziarului saptamanal Anunt Exclusiv – singurul ziar ce contine exclusiv anunturi imobiliare , distribuit la nivel national si in cadrul targurilor imobiliare, cu un tiraj de 10.000 exemplare/editie; si prin participarea activa in cadrul targurilor imobiliare acoperim intreaga gama de servicii pentru promovarea imobiliara si eliminarea unui comision de tranzactionare.

Viziunea Hipermarketimobiliar.rowww.Hipermarketimobiliar.ro este siteul F.S.B.O care stabileste standarde in Romania, depasind asteptarile clientilor in domeniul publicitatii imobiliare online si offline. Sa dezvoltam si sa aplicam considerentele sistemului F.S.B.O astfel incat in 20 de ani acesta sa reprezinte ideea fundamentala in tranzactionarea imobiliara din Romania.

Misiunea Hipermarketimobiliar.roSa furnizam cu promptitudine, acuratete si corectitudine servicii de publicitate imobiliara online(www.hipermarketimobiliar.ro) si offline( Ziarul 'Anunt Exclusiv') , sa ne dezvoltam continu pentru satisfacerea nevoilor clientilor.


Ne gasiti si pe© 2014 | Termeni si conditii
Toate drepturile rezervate

Suport
contact@hipermarketimobiliar.ro
Home | Asistent imobiliar | Evenimente | Rezervari Romania | Ajutorul Tau | Contact