Anunturi Imobiliare - Peste anunturi imobiliare de vanzare apartamente, case, terenuri, inchirieri garsoniere, inchirieri apartamente de la particulari

De ce Ajutorul tau?

Serviciul "Ajutorul tau" a aparut ca urmare a nevoilor clientilor nostri, numarului mare de tranzactii finalizate si lipsei timpului cu care se confrunta clientii nostri. Toate acestea ne-au determinat sa lansam un serviciu ce reduce considerabil munca depusa si stresul proprietarilor de imobile dar si al cumparatorilor acestora. Prin "Ajutorul tau" punem la dispozitia colaboratorilor si clientilor nostrii o gama variata de produse si servicii necesare constructiei, renovarii, decorarii si intretinerii unei proprietati.

In acest fel "Ajutorul tau" reprezinta reteta specialistilor din diferite domenii ce au stransa legatura cu intregul proces de vanzare si cumparare a unei proprietati imobiliare.

COMPANII

Companii

De ce sa te inscrii?

  • Suntem cel mai mare site FSBO pe piata imobiliara din Romania, cu peste 30.000 de vizitatori activi luna de luna. Reprezentam o sursă de încredere pentru toti clientii nostrii in ceea ce priveste segmentul imobiliar.
  • Viitorii proprietari (cei care cumpara o casa) cheltuiesc sume uriaşe de bani pe bunuri şi servicii atunci cand fac o relocare( mutare). S-a constatat că cei care cumpara o casa (apartament) cheltuiesc cu 20-25% mai mult pe îmbunătăţirea casei decât cei care nu fac o mutare.
  • Aveti expunerea maximă prin promovarea on-line de servicii. Sistemul nostru de plata oferă o modalitate rentabilă de a face publicitate on-line, fără preturi costisitoare gen pay-per-click sau alte comisioane.

Specialisti Ajutorul Tau

Aria de acoperire: Nationala
Experienta: 6 ani

Nascut in cea mai prolifica zona a mobilei din Romania in regiunea de nord-vest SIMEX continua traditia de peste un secol a mestesugarilor locului in , Mai multe detalii...

Aria de acoperire: Nationala
Experienta: 7 ani

font color size Activitatea noastra este de a transforma orice spatiu de la un teren viran la un colt de rai asa cum se procedeaza , Mai multe detalii...


Hipermarketimobiliar.ro este cel mai complet site cu oferte si anunturi imobiliare provenite exclusiv de la particulari.
Anunturi imobiliare National direct de la particulari - Ai acces la anunturi imobiliare de tip apartamente de vanzare, garsoniere de vanzare,case de vanzare in National, vanzari terenuri, garsoniere de inchiriat. Oferte imobiliare de vanzare - inchiriere fara comision.
Peste de tranzactii imobiliare de vanzare / inchiriere finalizate in National direct de catre cumparatori sau chiriasi persoane particulare.

Ne gasiti si pe© 2014 | Termeni si conditii
Toate drepturile rezervate

Suport
contact@hipermarketimobiliar.ro
Home | Asistent imobiliar | Evenimente | Rezervari Romania | Ajutorul Tau | Contact