Instalatii termice - Prezentare firma - S.C. GAZ PROMEX INSTAL SRL


Instalatii termice - S.C. GAZ PROMEX INSTAL SRL

S.C. GAZ PROMEX INSTAL SRL

Constanta

Experienta: 5 ani

Obiectul principal de activitate al companiei SC GAZ PROMEX INSTAL SRL este atat comercializarea produselor UNOPOR Finlanda cat si a materialelor de instalatii si constructii. Oferim suport in proiectarea, montarea si exploatarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala, cu radiatoare si instalatiilor sanitare realizate cu produsele grupului UNOPOR (sistemul de conducte PEX-a si fitinguri WIRSBO - SUEDIA si sistemul de conducte preizolate PEX-a ECOFLEX - GERMANIA)


Date specialist

Persoana de contact:

Dl. Sorin Melian

Tel: 0728070242 / 0727399398

Fax:

Adresa: Constanta

Web:

Contacteaza specialistul


Hipermarketimobiliar.ro este cel mai complet site cu oferte si anunturi imobiliare din National provenite exclusiv de la particulari.
Anunturi imobiliare National direct de la particulari - Ai acces la anunturi imobiliare de tip apartamente de vanzare, garsoniere de vanzare,case de vanzare in National, vanzari terenuri, garsoniere de inchiriat. Oferte imobiliare de vanzare - inchiriere fara comision.
Peste de tranzactii imobiliare de vanzare / inchiriere finalizate in National direct de catre cumparatori sau chiriasi persoane particulare.

Ne gasiti si pe© 2014 | Termeni si conditii
Toate drepturile rezervate

Suport
contact@hipermarketimobiliar.ro
Home | Asistent imobiliar | Evenimente | Rezervari Romania | Ajutorul Tau | Contact