• /
 • /
 • .
 • /

Termeni si conditii - Hipermarketimobiliar.ro

Incepand cu data de 1 aprilie 2011, noul proprietar al site-ului www.hipermarketimobiliar.ro este compania SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL, cu sediul social in str Mendeleev nr 17, etaj 1, apartament 6 sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/6276/2010, cod unic de inregistrare RO27081678 .

1NotiuniProprietarul este SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL, societate înregistrata la Registrul Comerţului sub nr.J40/6276/2010, cu sediul social în Bucureşti, sector 1, Strada Mendeleev nr. 17, etaj 1, apartament 6, (denumita in continuare: "Organizatorul", “proprietarul”, "hipermarketimobilar.ro", "site-ul", "SC KONKAV MEDIA ADVERTISING S.R.L.", "firma", „noi”) si ofera servicii imobiliare fara comision prin intermediul site-ului www.hipermarketimobilar.ro.
Termenul „Utilizatorul” este atribuit oricarei persoane fizice sau juridice, care acceseaza site-ul, indiferent care ar fi motivul. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
In continuare sunt prezentate conditiile in care site-ul www.hipermarketimobiliar.ro va pune la dispozitie serviciile. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a colaboratorilor.

2Descriere siteHipermarketimobilar.ro este un site cu ajutorul caruia utilizatorii au posibiliatea sa viziteze si sa contacteze gratuit imobilele pe care le avem adaugate. Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile puse la dispozitie prin el, trebuie sa accesat www.hipermarketimobiliar.ro cu ajutorul unui computer conectat la internet, si aveti acces la baza de date cu imobile fara nici o alta formalitate.
Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, nu folositi site-ul www.hipermarketimobilar.ro sau servciile noastre. Prin folosirea site-ului declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile acestuia.

3Acceptarea contractului de utilizareSC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL., numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-uluiHipermarketimobiliar.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

4Descrierea serviciilorSite-ul Hipermarketimobiliar.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ oferte referitoare la bunuri imobiliare.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului Hipermarketimobiliar.ro pentru furnizarea serviciilor sale.
Hipermarketimobiliar.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
Hipermarketimobiliar.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori.

5Plata serviciilorServiciile pot fi platite prin transfer bancar, prin SMS, cu cardul on-line sau direct la reprezentatii firmei.

5.1Plata prin SMSPlata prin SMS se va face prin intermediul Mobilpay (serviciu de plati prin SMS). Pentru a efectua plata, puteti folosi un telefon mobil cu abonament sau cartela, valabile in retelele ORANGE, VODAFONE sau COSMOTE. Tariful aferent postarii unui anunt prin SMS, va fi evidentiat pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila sau scazut din creditul cartelei dupa caz. Utilizatorul va plati suma alocata perioadei de publicare a serviciului de promovare ales plus TVA.
Datele necesare promovarii anuntului prin SMS sunt furnizate Utilizatorului in Formularul de activare si adaugare anunt.
SMS-urile care vor contine alte date decat cele furnizate expres in formular de catre Hipermarketimobiliar.ro in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea Anuntului deoarece nu pot fi prelucrate de catre Hipermarketimobiliar.ro, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a efectuat plata conform Termenilor si Conditiilor anuntate.
Utilizatorul nu va putea solicita Hipermarketimobiliar.ro rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata de catre Hipermarketimobiliar.ro datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Hipermarketimobiliar.ro

5.2Plata online prin cardPlata prin card se realizeaza prin intremediul serviciului ePayment.
Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre "Hipermarketimobiliar.ro", nici de catre ePayment. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, "Hipermarketimobiliar.ro" si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Introducerea datele despre credit/debit card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

5.3Plata prin transfer bancarSe poate efectua plata prin ordin de plata in contul RON: RO77RZBR0000060012665655 deschis la RAIFFEISEN BANK, Sucursala Crangasi sau plata pe baza proformei primite pe email.

6Obligatii proprietariPentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

 • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra
 • Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Hipermarketimobiliar.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze anuntul dumneavoastra, sa nu restituie sumele achitate si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

  7Utilizarea materialelor  SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL. va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul Hipermarketimobiliar.ro (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial.
  Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL.
  Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi.
  Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
  Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

  8Relatia cu companiile care fac publicitate pe site-ul Hipermarketimobiliar.ro  SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau.
  Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.
  SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului Hipermarketimobiliar.ro.

  9Legaturi catre alti furnizori de informatii si servicii  Site-ul Hipermarketimobiliar.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
  Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati ,despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

  10Politica Hipermarketimobiliar.ro de protejare a informatiilor  Conform politicii de protejare a informatiilor a hipermarketimobiliar.ro, nu vom oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formularul Case de vanzare sau alte date de acelasi gen, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.
  Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite subiecte/domenii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale site-ului Hipermarketimobiliar.ro si nu vor fi instrainate.

  11Continut  Sunteti de acord sa nu folositi site-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a: incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altui viitor client, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod, pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al hipermarketimobiliar.ro.

  12Responsabilitati  Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • 1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului Hipermarketimobiliar.ro;
  • 2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
  • 3) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului Hipermarketimobiliar.ro;
  • 4) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
  Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
  Utilizarea serviciilor site-ului Hipermarketimobiliar.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
  SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL nu ofera nici o garantie ca:
  • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Hipermarketimobiliar.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
  • orice eroare de program va fi corectata;
  Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

  13Despagubiri  Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati hipermarketimobiliar.ro, partenerii si angajatii sai de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul telefoanelor sau datorita folosirii serviciilor hipermarketimobiliar.ro, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

  14Modificari ale serviciilor  Hipermarketimobiliar.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.
  Sunteti de acord ca hipermarketimobiliar.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

  15Limitari ale raspunderii  Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca hipermarketimobiliar.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca hipermarketimobiliar.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI
  • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe SITEUL hipermarketimobiliar.ro.

  16Dispozitii generale  Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL in privinta utilizarii site-ului hipermarketimobiliar.ro.
  Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale telefonica sau electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.
  Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului hipermarketimobiliar.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC KONKAV MEDIA ADVERTISING SRL.


  Ne gasiti si pe  © 2014 | Termeni si conditii
  Toate drepturile rezervate

  Suport
  contact@hipermarketimobiliar.ro
  Home | Asistent imobiliar | Evenimente | Rezervari Romania | Ajutorul Tau | Contact